JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Bélyegző ház anyaga: műanyag
Működési elv: önfestékező
Beépített csere párna: igen
Bélyegzőház színe: fekete, piros, szürke, kék, zöld, pink, fehér
Lenyomat színe:fekete, kék, piros, zöld, lila
Lenyomat mérete: 47 x 18 mm
Sorok száma: 5 sor
Logó: igen

Kiknek ajánljuk?


Olyan vállalkozóknak, cégeknek ajánljuk, akik ki akarják hangsúlyozni egyediségük egy jól látható logóval, de mellette minden fontos adatot fel akarnak tüntetni a bélyegzőn. Ilyen lehet a cég neve, címe, adószáma, cégjegyzékszám, nyilvántartási szám, esetleg még a bankszámlaszám. A nevet mindig nagyobb betűmérettel hangsúlyozzuk ki, mint a többi adatot. Az esztétikus megjelenítés érdekében középre igazítjuk az egész szöveget.

Bélyegzőink önfestékezőek, ami azt jelenti, hogy nincs szükség a gumilap külön festékezésére a lenyomat készítése előtt. Ezt a folyamatot a bélyegző elvégzi saját maga a lenyomáskor.

Két világmárka bélyegzője közül választhat nálunk:
 • Trodat 4912
 • Colop Printer C 30

 • Az ár tartalmazza a házat, bélyegző gumilapot, festékpárnát és természetesen az összeszerelést.


  Nálunk van lehetősége csak gumilapot rendelni a már meglévő bélyegzőházba 2.500 Ft-ért, vagy a régi házat lecserélni egy újra 3.177 Ft-ért. De ha párnáját cserélné, mert elhasználódott, esetleg más színre vágyna, akkor is forduljon bizalommal hozzánk, mert mi ebben is tudunk segíteni Önnek akár azonnal. A cserepárnák ára egységesen 1.461 Ft.


  Másik Pont Kft.
  1126 Bp. Böszörményi út 5./a
  Tel.: 214-9752
  E-mail: info[kukac]masikpont.hu
  www.masikpont.hu