JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Bélyegző ház anyaga: műanyag
Működési elv: önfestékező
Beépített csere párna: igen
Bélyegzőház színe: fekete
Lenyomat színe: fekete, kék, piros, zöld, lila
Lenyomat mérete: Ø 24 mm
Sorok száma: 4
Logó: igen

Mire ajánljuk?


Ellenőrzési feladatokhoz, emblémák nyomásához tökéletes társ a mindennapok megkönnyítésére. A körformát maga a bélyegző alakja adja. Középre egy logó elhelyezésére is van lehetőség, mely köré 1 sor szöveg fér még el kényelmesen. Ha szöveget kíván csak feltüntetni, akkor fontos tudnia, hogy maximum 4 sorba lehet csak elhelyezni és azok is csak pár szavasak lehetnek.

Bélyegzőink önfestékezőek, ami azt jelenti, hogy nincs szükség a gumilap külön festékezésére a lenyomat készítése előtt. Ezt a folyamatot a bélyegző elvégzi saját maga a lenyomáskor.

Két világmárka bélyegzője közül választhat nálunk:
 • Trodat 4925
 • Colop Printer R24

 • Az ár tartalmazza a házat, bélyegző gumilapot, festékpárnát és természetesen az összeszerelést.


  Nálunk van lehetősége csak gumilapot rendelni a már meglévő bélyegzőházba 2.500 Ft-ért, vagy a régi házat lecserélni egy újra 5.044 Ft-ért. De ha párnáját cserélné, mert elhasználódott, esetleg más színre vágyna, akkor is forduljon bizalommal hozzánk, mert mi ebben is tudunk segíteni Önnek akár azonnal. A cserepárnák ára egységesen 1.613 Ft.


  Másik Pont Kft.
  1126 Bp. Böszörményi út 5./a
  Tel.: 214-9752
  E-mail: info[kukac]masikpont.hu
  www.masikpont.hu